Het laatste nieuws

De helikopterview over uw organisatie

Door structuur en samenhang binnen processen en afhankelijkheden met informatiesystemen, wetgeving en normeringen transparant te maken ontstaat inzicht en overzicht.  Deze helikopterview stelt organisaties beter in staat om risico’s te beheersen, compliany te waarborgen en continue te verbeteren.

Het is van groot belang dat dit zorgvuldig opgebouwde overzicht actueel blijft. Voor vele bedrijven is dit een behoorlijke uitdaging in de snel veranderende omgeving, zowel binnen als buiten de organisatie. Een goede Business Proces Management tool, helpt u hierbij.

Middels online publicatie communiceert u eenvoudig de laatste stand van zaken met alle stakeholders. Hierdoor beschikt iedereen binnen uw organisatie snel over de juiste gegevens en wordt er geen tijd meer verloren met het zoeken naar informatie. Vanuit diverse invalshoeken kan gezocht worden naar gedetailleerde informatie of snel een overzicht worden verkregen van bijvoorbeeld de diverse ketenprocessen. Taken en verantwoordelijkheden zijn duidelijk belegd en met behulp van de procesmodellen is het voor iedereen duidelijk waar hij/zij voor verantwoordelijk is.

Bent u voornemens om zich te certificeren? Dan kunt u eenvoudig een kwaliteitsmanagement systeem inrichten op basis van de reeds beschikbare informatie.

Benieuwd naar onze oplossingen op het gebied van Business Process Management en Kwaliteitsmanagement? Neem dan snel contact op voor een vrijblijvend advies.

Ga terug naar overzicht